Skip to main content

Stegt flæsk ad libitum til kun 189 kr.


Vi byder på lækker og hjemmelavet dansk mad

Leder du efter lokalområdets bedste stegt flæsk ad libitum? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Restaurant Claras serverer vi hver dag stegt flæsk ad libitum som en fast del af vores a la carte-menukort, og til en billig pris på kun 189 kr. kan du spise al den lækre flæsk, som du har lyst til – og som maven kan rumme.

Vi er kendt for at servere gode og klassiske danske retter, som du kender og elsker. Her er stegt flæsk ad libitum selvfølgelig ingen undtagelse.

Du finder vores stegt flæsk-restaurant i Rødovre Centrum, og takket være vores centrale beliggenhed og velsmagende mad har vi mange gæster fra både Rødovre, Brøndby, Glostrup og flere andre nærliggende byer.

Vi lægger vægt på altid at have en hyggelig og familiær atmosfære, hvor der er plads til alle. Stemning, god mad og en god service er vores topprioriteter, og du og dit selskab er altid i fokus hos os.

Nyd stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs

Når du bestiller stegt flæsk ad libitum hos os, får du et velsmagende måltid, hvor alt er tilberedt helt fra bunden af udelukkende af friske råvarer. Vores menu dækker over lækker og velsmagende ovnstegt flæsk, kartofler og syltede rødbeder samt selvfølgelig den lækre persillesovs, der sætter prikken over i’et og fuldender retten.

Vi tilbyder også traditionelt smørrebrød!

Book bord online, kontakt os eller kig forbi

Du kan med fordel vælge at booke bord via vores online bookingsystem. Det er nemt og hurtigt, og det kan gøres, når det passer dig. På den måde kan du altid være sikker på, at der er en ledig plads til dig og eventuelle gæster, når du/I kommer for at spise stegt flæsk ad libitum.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for at reservere bord, hvis du foretrækker det, eller hvis du har nogle spørgsmål. Alternativt kan du også altid kigge forbi restauranten for at se, om ikke der er nogen ledige pladser.

Kontakt Restaurant Claras for bordbestilling

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

Telefon: +45 3641 0465
E-mail: restaurantclaras@gmail.com