Restauranten

Din søgen efter lækker mad kombineret med god service og hyggelig atmosfære, kan du finde hos Restaurant Claras. Hos Claras byder vi hele familien velkommen – store som små!

Kun friske råvarer

Hos Restaurant Claras anvender vi kun friske råvarer i vores retter, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

I vores menukort kan du finde lidt for enhver smag, både til de voksne, til de små og til vegetaren. Vi serverer alt lige fra lækkert smørrebrød i forskellige varianter, saftige burgere til traditionelle danske retter.

Hyggelig atmosfære og god service

Som din restaurant i Rødovre mener vi, at god mad skal serveres i hyggelige omgivelser. Derfor har vi sat stort fokus på, at maden, servicen og atmosfæren går op i en højere enhed. Vi tilbyder derfor, at du kan nyde maden, din kolde fadøl, sodavand eller dit glas vin på vores dejlige terrasse, når vejret tillader det.

Skulle du blive forfalden til vores lokaler, terrassen og ikke mindst maden og stemningen, så kan du booke lokaler til dit eget arrangement. Vi holder dog også løbende vores egne arrangementer, hvor der blandt andet kan være livemusik.

Følg med i kommende arrangementer på Facebook eller under vores arrangementer.

Hvad siger gæsterne om Restaurant Claras?

Vi bestræber os på, at gæsterne går tilfredse hjem, og dette har vist sig at være noget, vi er gode til. Du kan her på siden læse, hvad nogle af vores gæster siger om at besøge restauranten.

I er mere end velkomne til også at efterlade en bedømmelse, så vi kan følge med i, om restauranten stadigvæk holder sit høje niveau. Du kan altid give os en bedømmelse på vores Facebookside.

Hyggelig atmosfære hos restaurant claras

Har du nogen spørgsmål?

Skulle du stå tilbage med spørgsmål til vores menukort, eller planlægger du at afholde et arrangement, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har god erfaring med afholdelse af selskaber, og vi vil i samarbejde finde frem til jeres ønsker og behov.

Rigtig god mad, atmosfære og service går hånd i hånd hos Claras – din restaurant i Rødovre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant!

Book bord
Hjem » Restauranten