Restaurant Clara – Din restaurant i Rødovre

Vestegnens bedste, danske familierestaurant

Din søgen, efter rigtig god mad kombineret med god service og atmosfære, er slut. Din restaurant i Rødovre har det hele.

Din restaurant i Rødovre bruger kun gode råvarer…
I vores restaurant i Rødovre bruger vi kun gode og friske råvarer og serverer alt lige fra smørrebrød til burgere og dagens ret. Hos Clara er det utrolig vigtigt, at råvarerne er friske og lækre, hver gang, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Derudover serverer vi, som sagt, et bredt udvalg, som strækker sig helt fra lækkert smørrebrød af forskellige varianter, til saftige burgere og dagens ret. Disse retter kan du læse mere om i vores menukort, hvor dagens ret, ølkortet og hovedmenuerne er beskrevet.

Hyggelig atmosfære og god service hos Restaurant Clara…
Udover vores store udvalg af mad og drikke, så tilbyder Clara også en rigtig hyggelig atmosfære. Som din restaurant i Rødovre, så mener vi, at god mad skal serveres i hyggelige omgivelser. Derfor har vi sat stort fokus på, at maden og atmosfæren går op i en højere enhed. Udover atmosfæren og maden, så forsøger Clara altid at udøve en rigtig god service, så kunden altid føler sig godt tilpas. Dette er en af grundene til, at Clara er Vestegnens bedste, danske familierestaurant.

Hvad siger gæsterne om Restaurant Clara?
Vi bestræber os på, at gæsterne går tilfredse og mætte hjem, og dette har vist sig at være noget vi er gode til. På Restaurant Rødovre, kan du se hvad nogle af vores gæster siger om Restaurant Clara. I er mere end velkomne til at efterlade en bedømmelse derinde, så vi kan følge med i, om restauranten stadigvæk holder sit høje niveau.

Eventuelle spørgsmål til Restaurant Clara?
Skulle du stå tilbage med spørgsmål eller lignende til dagens ret, vores almindelige menukort eller lignende, så tøv endelig ikke. Vi udspecificerer hellere end gerne menuernes indhold eller andre ting, der skulle falde dig for hjertet.

Rigtig god mad, atmosfære og service går hånd i hånd hos Clara, din restaurant i Rødovre.

Vi hos Restaurant Clara, glæder os til at se dig i vores restaurant i Rødovre!
Bordbestilling kan ske på telefon 36 41 04 65

Restaurant Rødovre