Arrangementer

Hos Restaurant Claras holder vi året rundt forskellige typer af arrangementer, såsom livemusik om sommeren og julehygge om vinteren. Vi har blandt andet tidligere haft besøg af den danske sanger Morten Lucas, der spillede cafeens lokaler op til dans og sang.

Men der er naturligvis også plads til, at du kan booke vores lokaler til at holde dine helt egne arrangementer.

Book tid nu

Vi går op i at glæde vores gæster med lækre, særlige menuer og spændende optrædener. Så kom endelig forbi, når vi næste gang inviterer til vores festlige begivenheder.

Du kan altid holde dig opdateret herinde, eller via vores Facebookside. Du kan selvfølgelig også bare komme forbi cafeen, hvis du er interesseret i at vide mere om vores næste arrangement i rækken.

Skal du holde et arrangement?

Restaurant Clara stiller gerne sine lækre og hyggelige lokaler til rådighed, når du næste gang inviterer familien til fest og hygge.

Uanset om det er til barnedåben, 30-års fødselsdagen, konfirmationen eller måske receptionen til brylluppet, så finder I en hyggelig stemning og dejlig atmosfære hos Restaurant Clara.

Vi går op i gode, hjemmelavede, traditionelle danske retter – med respekt for mormor. Vi tilgodeser dog stadig alles behov, og vi sørger derfor gerne for særlige retter til vegetarer og småbørn, hvis det er ønsket. Lige gyldigt arrangementet finder vi derfor altid en menu, der matcher jeres ønsker og behov.

Kom forbi cafeen til en snak om, hvad der er af muligheder, eller giv os et kald, så finder vi hurtigt ud af, hvordan dit arrangement skal være.

Skriv til os
Ring til os

Tidligere arrangementer

Du kan klikke på billederne, så du kan læse mere om, hvad arrangementer gik ud på.

Hjem » Arrangementer