Skip to main content

Arrangmenter


Hos Restaurant Claras holder vi året rundt forskellige typer af arrangementer, såsom livemusik om sommeren og julehygge om vinteren. Vi har blandt andet tidligere haft besøg af den danske sanger Morten Lucas, der spillede cafeens lokaler op til dans og sang.

Men der er naturligvis også plads til, at du kan booke vores lokaler til at holde dine helt egne arrangementer.

Tidligere arrangementer

Du kan klikke på billederne, så du kan læse mere om, hvad arrangementer gik ud på.

Vi går op i at glæde vores gæster med lækre, særlige menuer og spændende optrædener. Så kom endelig forbi, når vi næste gang inviterer til vores festlige begivenheder.

Du kan altid holde dig opdateret herinde, eller via vores Facebookside. Du kan selvfølgelig også bare komme forbi cafeen, hvis du er interesseret i at vide mere om vores næste arrangement i rækken.

Hyggelig atmosfære og god service

Som din restaurant i Rødovre mener vi, at god mad skal serveres i hyggelige omgivelser. Derfor har vi sat stort fokus på, at maden, servicen og atmosfæren går op i en højere enhed. Vi tilbyder derfor, at du kan nyde maden, din kolde fadøl, sodavand eller dit glas vin på vores dejlige terrasse, når vejret tillader det.

Skulle du blive forfalden til vores lokaler, terrassen og ikke mindst maden og stemningen, så kan du booke lokaler til dit eget arrangement. Vi holder dog også løbende vores egne arrangementer, hvor der blandt andet kan være livemusik.

Følg med i kommende arrangementer på Facebook eller under vores arrangementer.

Skal du holde et arrangement?

Restaurant Clara stiller gerne sine lækre og hyggelige lokaler til rådighed, når du næste gang inviterer familien til fest og hygge.

Uanset om det er til barnedåben, 30-års fødselsdagen, konfirmationen eller måske receptionen til brylluppet, så finder I en hyggelig stemning og dejlig atmosfære hos Restaurant Clara.

Vi går op i gode, hjemmelavede, traditionelle danske retter – med respekt for mormor. Vi tilgodeser dog stadig alles behov, og vi sørger derfor gerne for særlige retter til vegetarer og småbørn, hvis det er ønsket. Lige gyldigt arrangementet finder vi derfor altid en menu, der matcher jeres ønsker og behov.

Kom forbi cafeen til en snak om, hvad der er af muligheder, eller giv os et kald, så finder vi hurtigt ud af, hvordan dit arrangement skal være.

Kontakt Restaurant Claras for bordbestilling

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

Telefon: +45 3641 0465
E-mail: restaurantclaras@gmail.com